Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » » Προγνωστικα στοιχηματος 26-1

Προγνωστικα στοιχηματος 26-1

Written By Unknown on Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 | 1:03 μ.μ.

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο και καλά κέρδη. Σήμερα έχει κακοκαιρία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και λογικά θα αναβληθούν πολλοί αγώνες.
Ξεκινάμε το κύπελλο Αγγλίας και το παιχνίδι  Στόουκ -Μάντσεστερ Σ.  Το Goal  είναι το πιθανότερο σημείο σε αυτό τον αγώνα καθώς είναι κύπελλο και σκοράρουν και οι δυο ομάδες συνήθως.

Το άλλο παιχνίδι του κυπέλλου Αγγλίας είναι το Μπόλτον -Έβερτον. Ναι μεν η Έβερτον κοιτάζει περισσότερο το κύπελλο αλλά και η απόδοση του 1,65 σε εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Το Χ είναι η καλύτερη επιλογή.
Στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας η Λάτσιο υποδέχεται την Κιέβο. Η παράδοση  θέλει τη Λάτσιο να παίρνει πάντα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της από την Κιέβο. Η απόδοση του 1  είναι μικρή και γι αυτό το λόγο θα ποντάρω στο Goal.

Στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας η Λιβόρνο φιλοξενείται από την Πάντοβα. Το πρωτάθλημα είχε μεγάλη διακοπή και οι ομάδες ασχολήθηκαν με φιλικά παιχνίδια. Λόγω του καιρού και της διακοπής του πρωταθλήματος το Under είναι ένα καλό σημείο αλλά δεν παίζεται στον ΟΠΑΠ.

Τέλος , στην Πορτογαλία έχουμε ντέρμπι Μπράγκα - Μπενφίκα. Η Μπράγκα αγωνίζεται με άμυνα ανάγκης ενώ η Μπενφίκα δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βαθμούς που θα της στερήσουν την πρώτη θέση.


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΤΕΤΡΆΔΑ ΣΑΒΒΆΤΟΥ

ΑΊΝΤΡΑΧΤ - ΧΟΦΕΝΧΆΙΜ      1

ΧΕΡΑΚΛΕΣ -Α'Ι'ΝΤΧΟΦΕΝ      2

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΒΑΛΈΝΘΙΑ  Χ2

ΝΑΝΣΙ - ΛΟΡΙΑΝ                        Χ2



SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου