Περί Στοιχήματος
Προγνωστικά και Αναλύσεις Αγώνων,
Εργαλεία Στοιχήματος και Multimedia
Home » » Προγνωστικα στοιχηματος Κυριακη 10/2

Προγνωστικα στοιχηματος Κυριακη 10/2

Written By Unknown on Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 | 10:29 π.μ.

Καλημέρα, 4 στα 5 σημεία χθες και μόνο χαμένο το over της Λάτσιο. Αυτή τη βδομάδα ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων και λογικό είναι να δούμε κάποιες γκέλες από τα φαβορί.  Πάμε σήμερα να δούμε τι υπάρχει στο κουπόνι.





Ξεκινάω με Ελλάδα και τον αγώνα Κέρκυρα - Άεκ. Η Άεκ τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ξυπνήσει και κυνηγάει αποτελέσματα. Απέναντι στην Κέρκυρα έχει χρέος να πάρει τους 3 πόντους της νίκης αν θέλει να μείνει στην κατηγορία.

Από Ιταλία θα κρατήσω 2 αγώνες. Ο πρώτος είναι το Αταλάντα - Κατάνια. H Aταλάντα προερχόμενη από το διπλό στο Παλέρμο υποδέχεται την Κατάνια, η οποία έχασε από την Νάπολι με σκορ 2-0 εκτός έδρας. Στο παιχνίδι αυτό το 1Χ είναι το επικρατέστερο σημείο . Εγώ θα κρατήσω μόνο τον άσσο.

Ο δεύτερος αγώνας της Ιταλίας είναι το Ουντινέζε - Τορίνο. Η Ουντινέζε, η οποία έχασε από τη Νάπολι στην προηγούμενη αγωνιστική ,  υποδέχεται την Τορίνο με τις δύο σερί ισοπαλίες. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 9η και 11η θέση αντίστοιχα . Η Ουντινέζε  θεωρητικά πρέπει να κερδίσει αυτό τον αγώνα .

Από Ισπανία κράτησα μόνο το Βαγιεκάνο  - Αθλέτικο Μ.  Η Αθλέτικο έστω και δύσκολα πρέπει να πάρει το διπλό που θα διατηρήσει την διαφορά από την τρίτη Ρεάλ. Είδη πριν 2 αγωνιστικές έκανε εκτός έδρας γκέλα. Λογικά απέναντι στην 7η  , αλλά αξιόμαχη στην έδρα τής, Βαγιεκάνο πρέπει να πάρει το διπλό. Πιθανό σκορ 0-2

Τέλος , από Αγγλία δεν μου έχει κάτσει καλά ο αγώνας Μάντσεστερ - Έβερτον.  Η  Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, αλλά με μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό αγώνα , τόσο υψηλό ποσοστό στον άσσο (κατά τη γνώμη μου) και τζίρο 96% στον άσσο , θα πάρω το Χ2 και με καλά ποσοστά... 



ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ GILLETTE  ΣΤΟ ΥΟUTUBE KΛΙΚ  ΕΔΩ

ΓΙΑ LIVE SCORES ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΖΙΡΟΥΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου